Wie wij zijn
Van der Burg & Bol is meer dan 100 jaar geleden begonnen als buurtslager waarna het is uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte. Door vestiging sinds 1991 in Foodcenter Forepark Den Haag kunnen wij de gehele randstad binnen 25 minuten bedienen.
Lees meer
Service
Het begrip 'service' staat al jarenlang hoog in het vaandel bij Van der Burg & Bol. De gehele organisatie is zo ingesteld dat de klant in alle gevallen geholpen wordt en dat u niet teleurgesteld wordt.
Lees meer
Maatschappelijk verantwoord
Van der Burg & Bol voelt zich sterk betrokken bij mens, dier en het milieu en heeft het besef een gezond en eerlijk product te moeten leveren tegen een acceptabel effect voor het milieu. Het MVO beleid binnen de onderneming is zodanig opgesteld dat er een continue beweging is die positieve bijdragen heeft voor de consument en zijn leefomgeving.
Zie hier wat wij allemaal doen om hierin bij te dragen: MVO
Historie

Voor de oorsprong van "Van der Burg & Bol" gaan we terug naar de oprichting in 1896. De heer Bol startte in de Javastraat in Den Haag een buurtslagerij en legde de fundering voor een lange traditie in topkwaliteit. In 1920 neemt dhr. van der Burg het bloeiende bedrijf over, waardoor de naam veranderde in Van der Burg voorheen Bol. Later veranderde de naam in het huidige Van der Burg & Bol.
Lees meer